• zgxx1 (2)
  • zgd2
  • zg33
kompania_futja_konteineri
X
Shiko te gjitha

De Zheng Crafts Co., Ltd. U regjistrua si një kompani tregtare në 2009 dhe themeloi fabrikën tonë të prodhimit, Décor Zone Co., Ltd. në 2012. Ne kemi ofruar vazhdimisht mobilje elegante dhe funksionale për ambiente të jashtme dhe produkte dekorimi të kopshtit, produkte shtëpiake, aksesorë shtëpie, dekorime për mure dhe produkte sezonale etj. Ne gjithmonë mbajmë në mendjen tonë INTERESIN TUAJ SI NUMRI NJË, dhe përpiqemi për kënaqësinë maksimale të klientëve me ne.Duke u koordinuar mirë me klientët tanë, ne kemi përfituar shumë nga progresi ynë nga viti në vit.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha