• zgxx1 (2)
  • zgd2
  • zg33
company_introduce_container
X
Види се

De Zheng Crafts Co., Ltd. беше регистрирана како трговска компанија во 2009 година и ја основа нашата производствена фабрика, Decor Zone Co., Ltd. во 2012 година. Постојано доставуваме стилски и функционален надворешен мебел и производи за декорација на градината, производи за домаќинство, домашни додатоци, декор за ѕидни уметности и сезонски производи итн. Ние секогаш го чуваме ВАШИОТ ИНТЕРЕС КАКО БРОЈ ЕДЕН во нашиот ум и се стремиме кон максимално задоволство на клиентите од нас.Добро координирајќи се со нашите клиенти, добивме голема корист од нашиот напредок од година во година.

Прочитај повеќе
Види се