5 tips for vedlikehold av metallmøbler

Metallmøbler er det naturlige hjemmelagets valg på grunn av deres pålitelighet og holdbarhet, men som de fleste gode ting, må metallmøbler vedlikeholdes for at de skal få sin langvarige kvalitet.

Her er noen raske tips om hvordan metallmøblene dine kan vedlikeholdes for langvarig påvirkning.

Uavhengig av hvor og hvilken del av huset hvor metallmøblene dine vises frem.Metal Furniture er kjent for sin flerbruksfunksjonalitet.Pleie og vedlikehold for det samme er det samme og grunnleggende.

1. Regelmessig og planlagt opprydding

Det er best å ha en planlagt rutine for rengjøring av metallmøbler.Denne oppryddingen kan planlegges med din månedlige oppryddingsrutine, eventuelt tokvartalsrutine.Det er viktig at metallmøbler skrubbes mykt med en svamp og mild såpe (ikke slipende) minst to ganger i året.Dette vil beholde sin friske glød og holde den ren.

2. Forhindre og fjerne rust

Den største faren som metallmøbler lider er kanskje rust, siden metall nesten aldri blir skadedyrinfisert.Hver hjemmeprodusent må være på konstant utkikk etter rust.Rust kan forebygges ved å gni pastavoks på møbeloverflaten.Rust kan også kontrolleres ved å kjøre en stålbørste over overflaten av rust eller skrubbe med sandpapir og sand.Rust når den ikke kontrolleres, sprer seg raskt og gjør møblene uføre ​​over tid.

3. Mal på nytt med Clear Metal Vanish

Når skrubbing av rust har etterlatt møblene med riper eller når metallene har mistet sin glød eller farge.Da er det den beste tiden å male på nytt med en klar metallforsvinning, som gir møblene et nytt utseende og glød.

4. Dekk til møbler når de ikke er i bruk

Metallmøbler har vært kjent for å forfalle når de blir overlatt til elementene og ikke er i bruk.Så det er best å dekke dem for beskyttelse når de ikke er i bruk.Presenninger kan lett brukes til å beskytte dem under slike omstendigheter.

5. Tidsplan for regelmessig inspeksjon

Ting svekker når de overlates til deres egen enhet.En vedlikeholdskultur skal prises over alt annet, ikke bare fordi vedlikehold blir nyttig når en bevissthet gir den, men fordi de fleste problemer som kan ramme husholdningsmøbler kan reddes hvis de oppdages tidlig.Det er tryggere å være på utkikk.


Innleggstid: 31. desember 2021